misab.se
Ring oss 031-570 500
E-posta oss info@misab.se
Kundvagnen
PRODUKTER
KAMPANJER AUGUSTI
Nyheter
MISBAT Batterier
MISOIL Motoroljor
Förgasare
Glödlampor
Filter-olje,luft,bränsle,kupé
Kemprodukter
Rengöring
Smörjfett
Bränslepumpar
Tryckregulatorer
Tillsatser bränsle/motor/vx
Elprodukter
Rostskydd
Motorpackningar
Tändstift
Present- & reklamartiklar
Övriga produkter
Lagerrensning

Klarna

Visa   Mastercard
Visa Mastercard Secure

 

DIESEL FUEL TREAT 250ml

DIESEL FUEL TREAT 250ml

Klicka för större bild

DIESEL FUEL TREAT 250ml

Artnr: 802494

Eurol Diesel Fuel Treat förebygger att dieseln åldras. 

Eurol Diesel Fuel Treat passar alla dieselmotorer. Den rekommenderas även för t ex hybridbilar. Den gör att dieseln bibehåller sin prestanda då dieseln inte används så ofta. Tillsatsen motverkar även oregelbunden motorgång samt förbättrar motorns prestanda. 

* Förlänger hållbarheten på dieselbränsle.

Bruksanvisning:

Den 250 ml flaska Eurol Diesel Fuel Treat rekommenderas för användning i 35L till 65L bränsle. Låt Eurol Diesel Fuel Treat gå igenom bränslesystemet i upp till ett par minuter för att säkerställa en korrekt behandling och inte bara det bränsle som lagras i bränsletanken. Tillsätt Eurol Diesel Fuel Treat till bränsletanken innan tankning. För bästa resultat, använd när bränslet är sannolikt att stå i mer än en månad, till exempel i dieselhybridbilar eller bulklagring.

Eurol Diesel Fuel Treat är utvecklad för att skydda din dieseldrivna motor mot rost och korrosion i hela bränslesystemet. Diesel består av en komplex blandning av kolväten, som är mycket känslig för ljus och luft. Diesel utan antioxidant är känslig för oxidation. Syre inverkar negativt på diesel och ändrar den molekylära strukturen på ett sådant sätt att cetantalet sänkes.

Eurol Diesel Fuel Treat förebygger försämring av diesel under den tid den inte använd. Diesel innehåller FAME (B7) vilket är ett särskilt föremål för att absorbera luftfuktighet. När en vattenblandning hamnar i högtrycksdelen av insprutningssystemet, kan ångbildningen bli ett problem.

Pris: 89 kr

Lagerstatus: Finns i lager

RELATERADE ARTIKLAR
PETROL FUEL TREAT 250ml
PETROL FUEL TREAT 250ml
Pris 89.00 kr
Art.nr: 802515