misab.se
Ring oss 031-570 500
E-posta oss info@misab.se
Kundvagnen
PRODUKTER
Förgasare
Bränslepumpar
Tryckregulatorer
Batterier / Bilbatterier
Olja / Motorolja
Båt
Oljefilter
Smörjfett
Tillsatser fordon
Övriga filter fordon/Marin
Kemprodukter
Elprodukter
Glödlampor
Rostskydd
Motorpackningar
Övriga produkter
Lagerrensning
Återförsäljare

Klarna

Postnord

Scenker

 

HS CLEANER KONC. 10L

HS CLEANER KONC. 10L

Klicka för större bild

HS CLEANER KONC. 10L

Artnr: 290010

AMERICOL HS CLEANER är ett universalrengörings- och avfettningsmedel med en behaglig frisk doft. Avlägsnar lätt många typer av smuts. Säker för användning på alla typer av ytor. Kan spädas med bibehållen effektivitet. Efterlämnar en vacker glans på den behandlade ytan. MISAB rekommenderar detta rengöringsmedel till dig som har garage, verkstad eller företag! 

Dosering och användning

Späd 1%-4% (1:100-1:25) beroende på mängd smuts och ytans natur. Lämplig för högtrycksrengöring, manuell rengöring, rengöring för hand, skumrengöring och sprayrengöring. Ge helst produkten lite tid att verka först. Torka sedan av eller spraya med rent vatten. Hett vatten förbättrar rengöringseffekten.

Finns i 10L dunk. 

Produktblad »
Säkerhetsdatablad »
Säkerhetsdatablad (EN) »

PH meter

Fara

Orsakar allvarliga ögonskador. Använd skyddshandskar/skyddskläder/ögonskydd/ansiktsmask. Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRAL eller läkare vid förtäring. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Avlägsna kontaktlinser om det går och är lätt att göra. Fortsätt att skölja. Långvarig eller upprepad hudkontakt kan orsaka avlägsnande av naturligt hudfett vilket kan resultera i hudinflammation.

Pris: 450 kr

Lagerstatus: Finns i lager