misab.se
Välkommen till MISAB
E-posta oss info@misab.se
Kundvagnen
PRODUKTER
Förgasare & Tillbehör
Nyheter förgasare
Båt - Förgasare
Filter - Förgasare
Tryckregulatorer
Bränslefilter
Bränslepumpar
Motorolja
Tillsatser fordon
Spray
Elprodukter
Glödlampor
Batterier
Utförsäljning

Klarna

Paypal

Swish

Postnord

 

Om MISAB

Välkommen till MISAB.se

MISAB sålde förgasare redan på 1970-talet. Det är där det började. Och det är det som vi nu har återgått till - från och med 2023 fokuserar vi på förgasare och främst till Europeiska bilar.

Många av er vet att vi har haft våra butiker och lager runt om Göteborg och i Sverige. Faktum är att första förgasarna såldes från ett garage i Mölndal och på den vägen är det. På 80-talet såldes många webrar från MISAB till bilar runt om i Sverige och Europa.

Slogan "En ny förgasare drar mindre bensin" ekade på verkstäderna och det var enklare att byta än att renovera. De första Weber-förgasarna i Sverige såldes av MISAB (Motor Italia Svenska AB). På den tiden hade MISAB argenturen för Weber och idag är vi en av få som säljer hela deras sortiment. 

Många av förgasarna som såldes på 80-talet sitter i de bilar som nu plockas fram för att göras i ordning. Numera fokuserar man oftast på att renovera förgasare och vi säljer mycket nålventiler, packningar, servicesatser, luftfilter och bränslepumpar. Även tryckregulatorer och mer specifika reservdelar är vanligt samt bestycknignsdetaljer. Dagens bränsle är annorlunda jämfört med på 80-talet och bestyckningen behöver justeras. 

Under åren har MISAB växt och utökade under 80-talet och 90-talet till att vara en av de större bildelsgrossisterna i norden. Vi sålde då bildelar till bildelsbutiker runt om i Sverige som sedan sålde vidare till verstäder.

Mycket och ändrats sedan dess och nu fokuserar vi åter igen på förgasare och reservdelar till dessa. Numera har vi utökat till att arbeta med märken som Weber, Fajs, Solex, SU, Stromberg, Zenith, FoMoco, Dellorto och Pierburg. 

 

Privatkunder

MISAB arbetar intensivt med att förbättra vår hemsida med fokus på e-handel och framför att ge våra produkter bättre beskrivningar i form av text, bild och framför allt video. Vi uppdaterar dagligen hemsidan med produkter. Se mer av hur våra produkter kan användas på vår You-Tube kanal.

  • Vill du ta del av våra nyheter? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev på vår hemsida.

MISAB.se skickar beställningar varje vardag. Vi använder oss av Post Nord och vi rekommenderar att välja Mypack Collect vilket ger dig möjlighet att spåra försändelsen via Post Nords App.

 

Företagskunder

Vi kommer att fokusera mer på att kunna leverera varor till våra företagskunder samt att vara mer tillgängliga via mail, telefon och besök.

  • Vi har förmånliga frakttjänster för att kunna skicka paket och pall till våra företagskunder som finns runt om i Norden.

 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@misab.se.

 

John Annerud & Ellinor Annerud

Ägare MISAB.se