misab.se
Välkommen till MISAB
E-posta oss info@misab.se
Kundvagnen
PRODUKTER
SOMMARREA
Bränslefilter
Båt
Kupéfilter
Luftfilter
Olja / Motorolja
Oljefilter
Batterier
Bränslepumpar
Förgasare
Spray
Tillsatser fordon
Tryckregulatorer
Glykol
Glödlampor
Smörjfett
Elprodukter
Kem
Rostskydd
Motorpackningar
Företagskund

Klarna

Paypal

Swish

Postnord

 

Om MISAB

Välkommen till MISAB.se

MISAB.se har anor från 1970-talet då Paul Annerud börjande importera weberförgasare och reservdelar till dessa. Numera har MISAB anpassat sig till dagens verklighet och all försäljning av förgasardelar sker genom vår hemsidan misab.se.

Välkommen att handla och hör av dig på info@misab.se om du har några frågor. 

Idag drivs företaget av Pauls barn och har främst fokus på förgasardelar till Weber, Solex, Stromberg, Zenith men säljer även motorolja, batterier, filter, sprayer, tillsatser och glykol. 

 

Privatkunder

MISAB arbetar intensivt med att förbättra vår hemsida med fokus på e-handel och framför att ge våra produkter bättre beskrivningar i form av text, bild och framför allt video. Vi uppdaterar dagligen hemsidan med produkter. Se mer av hur våra produkter kan användas på vår You-Tube kanal.

  • Vill du ta del av våra nyheter? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev på vår hemsida.

MISAB.se skickar beställningar varje vardag. Vi använder oss av Post Nord och vi rekommenderar att välja Mypack Collect vilket ger dig möjlighet att spåra försändelsen via Post Nords App.

 

Företagskunder

Vi kommer att fokusera mer på att kunna leverera varor till våra företagskunder samt att vara mer tillgängliga via mail, telefon och besök.

  • Detta sker genom vår säljare Anders Forslind som kommer att vara mer tillgänglig och kunna leverera varor till våra företagskunder oftare tack vare våra optimeringar av verksamheten.
  • Vi kommer också ha mer förmånliga frakttjänster för att kunna skicka paket och pall till våra företagskunder som finns runt om i Norden.

Vår förhoppning och vilja är att genom flytten och förändringen kommer ni som företagskund få en bättre service och att vi kan ge er bättre möjlighet att handla av oss oavsett om varorna levereras med Anders eller skickas med pall eller paket till er.

 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@misab.se.

 

John Annerud, Delägare

Ellinor Annerud, Delägare

Anders Forslind, Säljare