misab.se
Välkommen till MISAB
E-posta oss info@misab.se
Kundvagnen
PRODUKTER
Förgasare & Tillbehör
Luftfilter - Förgasare
Tryckregulatorer
Bränslefilter
Bränslepumpar
Båt - Förgasare
Motorpackningar
Tillsatser fordon
Batterier
Elprodukter
Glödlampor
Kem/Rostskydd/Spray
Oljefilter

Klarna

Paypal

Swish

Postnord

 

Om MISAB

Välkommen till MISAB.se

MISAB.se har anor från 1970-talet då Paul Annerud börjande importera weberförgasare och reservdelar till dessa. Numera har MISAB anpassat sig till dagens verklighet och all försäljning av förgasardelar sker genom vår hemsidan misab.se.

Välkommen att handla och hör av dig på info@misab.se om du har några frågor. 

Idag drivs företaget av Pauls barn och har främst fokus på förgasardelar till Weber, Solex, Stromberg, Zenith, Dellorto, SU och Pierburg-förgasare med flera. Vi på MISAB sålde förgasare redan på 1970-talet. MISAB sålde de första Weber-förgasarna i Sverige och hade agenturen för dessa redan på 70-talet. Många av dessa förgasarna sitter i de bilar som många nu plockar fram för att göra iordning. 

Privatkunder

MISAB arbetar intensivt med att förbättra vår hemsida med fokus på e-handel och framför att ge våra produkter bättre beskrivningar i form av text, bild och framför allt video. Vi uppdaterar dagligen hemsidan med produkter. Se mer av hur våra produkter kan användas på vår You-Tube kanal.

  • Vill du ta del av våra nyheter? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev på vår hemsida.

MISAB.se skickar beställningar varje vardag. Vi använder oss av Post Nord och vi rekommenderar att välja Mypack Collect vilket ger dig möjlighet att spåra försändelsen via Post Nords App.

 

Företagskunder

Vi kommer att fokusera mer på att kunna leverera varor till våra företagskunder samt att vara mer tillgängliga via mail, telefon och besök.

  • Vi har förmånliga frakttjänster för att kunna skicka paket och pall till våra företagskunder som finns runt om i Norden.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@misab.se.

 

John Annerud & Ellinor Annerud

Ägare MISAB.se