misab.se
Ring oss 031-570 500
E-posta oss info@misab.se
Kundvagnen
PRODUKTER
FLYTTREA
Olja / Motorolja
Batterier / Bilbatterier
Emballage
Bränslefilter
Kupéfilter
Luftfilter
Marin Olje-/Bränslefilter
Oljefilter
Förgasare
Bränslepumpar
Båt
Tryckregulatorer
Avfettning
Glykol
Rengöring
Spolarvätska
Spray
Elprodukter
Glödlampor
Motorpackningar
Rostskydd
Smörjfett
Tillsatser fordon
Tändstift
Övriga produkter
Företagskund

Klarna

Paypal

Swish

Postnord

 

FLYTTINFO

FLYTT-INFO

MISAB kommer under 2020 att flytta från våra lokaler på Smidesgatan 7, Ringön Göteborg.

Själva flytten går i september 2020 men under våren och sommaren kommer vi att påbörja etableringen av vår verksamhet i nya lokaler.

Vi kommer inte att ha en butik längre på Smidesgatan men det går självklart att komma förbi och handla och hämta varor där tills vi flyttar i september.

Vi är tillgängliga på telefonen vardagar 10.00 – 16.00 och finns oftast på plats på Smidesgatan mellan 9.00 – 17.00 men har du något specifikt ärende eller produkt du söker – hör gärna av dig till oss innan.

 

Företagskunder

Vi kommer att fokusera mer på att kunna leverera varor till våra företagskunder samt att vara mer tillgängliga på telefon, mejl och för besök hos kunder.

Dels genom att vår säljare Anders Forslind kommer att vara mer tillgänglig och kunna leverera varor till våra företagskunder oftare dels genom att vi kommer ha en mer förmånlig frakttjänst för att kunna skicka paket och pall till våra företagskunder som finns runt om i Norden.

Vår förhoppning och vilja är att genom flytten och förändringen kommer ni som företagskund få en bättre service och att vi kan ge er bättre möjlighet att handla av oss oavsett om varorna levereras med Anders eller skickas med pall eller paket till er.

 

Privatkunder

MISAB kommer under hösten 2020 och framåt att arbeta intensivt med att förbättra vår hemsida med fokus på e-handel och framför att ge våra produkter bättre beskrivningar i form av text, bild och framförallt video.

Butiken på Smidesgatan försvinner men fram till och med september finns det alltid möjlighet att handla av oss på plats. Kontakta gärna oss innan för att säkerställa att vi är på plats. Som vanligt kan du betala med kort eller swish.

För er som handlar via vår hemsida, www.misab.se, kommer det inte att bli någon större förändring förutom förbättringar i form av bild, video och enkelhet.

 

Så sammanfattningsvis kommer MISAB att flytta i september och tills dess kommer vi att finnas på Smidesgatan. Därefter kommer försäljningen till företagskunder att utgå från Ljungkile, e-handel och förgasarrelaterade frågor utgå från Sätila. Vi kommer även att använda ett logistiklager för hantering av våra stora ordrar med batterier och motorolja mm.

 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@misab.se eller 031-570500.

 

Johan Annerud, delägare

Ellinor Annerud, delägare

Anders Forslind, säljare